Sortering

Andreas Orset

@alfaeventyreren - 16k følgere

Andreas var ansatt som Norges første fulltidsansatte Eventyrer. Fokuset ligger på å vise frem Norge i tillegg til å inspirere nordmenn til å komme seg ut i naturen.  

Camilla Elden

@camillaelden - 28k følgere

Camilla jobber med digital markedsføring, og smiler mest ute i naturen - enten det er med tursekk på ryggen eller med fiskestang i hånda. Trives aller best på fjellet!

Espen Hatleskog

@pilotviking - 65k følgere

Espen er utdannet pilot, men jobber som miljøarbeider og freelance dronepilot. Han er sponset av GoPro, og bruker fritiden på filming, foto og fjellturer sammen med sin Alaskan Malamute, Fenris.

Frank og Simen Haughom

@spectacularnorway - 620k følgere

Spectacular Norway er et hobbyprosjekt som drives av Frank (far) og Simen (sønn) Haughom. Dronevideoene deres har nådd ut til hele verden, og nærmere 400 millioner mennesker har sett dem. Totalt har de over 500.000 følgere på Facebook og Instagram. 

Gisle Falck Johansen

@fjellfalck - 20k følgere

Gisle er 27 år fra Tromsø. Sponset av blant annet GoPro og Devold, finner du han helst på kvasse fjellegger i Tromsø og i Lyngsalpene. Gisle er også administrator og grunnlegger av @mittfriluftsliv

Gunn Narten

@narten86 - 138k følgere

Gunn jobber fulltid som brannkonstabel og benytter fridagene til å trene, padle, klatre og gå turer. "Ingenting som slår å bære en tung sekk opp på en topp, overnatte i telt og nyte soloppgangen med en kopp kokekaffe!"

Inger Sjøblom

@fjelljent - 17k følgere

Inger er først og fremst en toppturer. Hun elsker å stå på ski om vinteren, og klyve i fjellet om sommeren. Hun er også glad i andre utendørsaktiviteter som stisykling og padling.

Julie Korneliussen

@juliekorneliussen - 14k følgere

I søken på hverdagseventyr og friheten til å oppleve, flyttet Julie til Lofoten for å drive med det hun synes er artigst, hele tiden -friluftsliv i alle former og fasonger.

Karoline Fosse

@karoline.fosse - 47k følgere

Karoline tilbringer mest mulig tid ute i naturen, da både i fjell, skog, hav og kyst. Hun har en brennende interesse for en aktiv og variert livsstil med idrett og treningsglede i fokus. Fjelltur, løping og snowboard er favorittene blant all aktivitet.

Kristoffer Vangen

@krisvang - 25k følgere

Kristoffer bor på Finnsnes, rett ved Senja i Nord-Norge. Han jobber til vanlig som rørlegger, men har den siste tiden satset mer og mer på foto. Kristoffer er glad i å reise og gå på tur, og selv om han stort sett deler natur- og landskapsfotografi, liker han å ta bilder av det meste. 

Lars Korvald

@larskorvald - 18k følgere

Lars er en ivrig friluftsfotograf og videograf som bruker mesteparten av tiden sin ute i naturen enten det er på på fjellet, i kajakk eller under vann. Han driver også reiselivsbloggen Trails Of Norway og leter alltid etter nye historier å dele fra naturen enten via bilder eller video. 

Lasse Matberg

@lasselom - 626k følgere

Lasse har høstet stor oppmerksomhet internasjonalt på grunn av sitt “viking-aktige” utseende, og har idag over 700.000 følgere på de ulike sosiale medie-plattformene. Han har en bachelorgrad i idrett med fordypning i personlig trening og friluftsliv, og jobber til daglig som idrettsoffiser i sjøforsvaret.

Lina Kayser

@linakayser - 82k følgere

Lina er en natur - og landskapsfotograf fra Bergen, og trives best på kalde og forlatte steder i dårlig vær. Gjennom fotografering håper hun å kunne inspirere andre til å ta vare på vår vakre natur og vårt fantastiske dyreliv.

Linn-Ellinor Olsen

@linneolsen - 10k følgere

Linn er bosatt i vakre Vesterålen og Lofoten. Lever livets glade dager i friluftsmekkas paradis, blant mektige fjell og dansende nordlys. Med en gang muligheten byr seg går hun ut på eventyr, enten det er i sitt rette element på fjellet eller utenfor komfortsonen. 

Martin Solhaugen

@solhaugen - 76k følgere

Martin elsker å ta video og bilder i natur og er alltid på utkikk etter en vinkel eller vri som skiller seg ut fra mengden. Han lever for spennende turer som utforderer komfortsonen, og det mest givende Martin vet er gleden av å se en utsikt for første gang, eller å bevitne andres første reaksjon til noe han selv har sett 1000 ganger.

Pernille Nygård

@pernillenygard - 15k følgere

Pernille er fra Oslo og jobber som fotograf. Hun elsker natur og friluftsliv, og liker å tilbringer tid i den norske fjellheimen sammen med sønnen sin. Hun har bakgrunn som kunstner og liker å bringe elementer av dette inn i fotograferingen. Interessen for dyr, kunst og fjell startet i barndommen da hun vandret mye i vakre Rondane, og har bare blitt sterkere med årene.

Stian Norum

@stiannorum - 43k følgere

Stian jobber som fotograf, og har spesialisert seg på foto av landskap og dyr. Gjennom hans bilder kan du se lidenskapen for foto, av Norges vakre natur og nære øyeblikk med dyr.

Tine Simonsen

@simonsentine - 4k følgere

Tine liker seg best på tur, enten det er fjelltur, skitur, joggetur eller annen slags tur - så lenge det får hjertet til å banke. Hun deler gjerne sin opplevelser gjennom foto og som skribent - med et håp om å inspirere.