Ambassadørtur til Hovden

KLAR FOR HUNDEKJØRING: Pernille Nygård, Jacob Riglin, Hayley Vinent og Tom Erik Ryen gjør seg klar for hundekjøring med Haukeli Husky. FOTO: Steffen Fossbakk

 

Produksjon- og influencertur til Hovden

Den 7-11 mars fikk Mitt Norge i oppdrag av Destinasjon Hovden om å arrangere en tur med fokus på innholdsproduksjon og historiefortelling på Instagram. Totalt 22 deltakere med 1,7 millioner følgere ble med, hvorav 18 var produsenter og influencere. 

 

Fløy inn verdenskjent fotograf

Produsenter, ambassadører og influencere fløy inn på tvers av landsgrenser og landsdeler for å bli med oss til Destinasjon Hovden. Blant de mest kjente personene var fotograf Jacob Riglin, Maria Sandberg og blogger Camilla Andersen (treningsfrue) og Kristina Andersen. Jacob Riglin er kjent som en av Instagram's største fotografer med over 700.000 følgere. I tillegg har han hatt en sentral rolle i selskapet Beautiful Destinations, som er verdens største reiseside på Instagram. 

 

Over to millioner eksponeringer

Oppholdet på Hovden var helt fantastisk. Vi ankom fjellbyen onsdag kveld, og stod tidlig opp neste morgen for å få med oss soloppgangen. De neste dagene bestod av langrenn, alpint, kiting, hundekjøring, skøyting på isbane og masse fotografering og filming. Gjennom oppholdet dokumenterte Mitt Norge og ambassadørene/influencerne turen på Instagram. Totalt ble det dokumentert 2,4 millioner eksponeringer fordelt på 22 deltakere. 

 

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Soloppgang på Hovden

NYDELIG SOLOPPGANG: Jacob tok dette fantastiske bildet av soloppgangen torsdag morgen. FOTO: Jacob Riglin

 

Vil du ha besøk av Mitt Norge?

Vi arrangerer ofte turer som dette og besøker gjerne din bedrift/destinasjon. Få besøk av våre ambassadører, enten du ønsker store grupper eller enkeltpersoner. Med fokus på historiefortelling, dokumenterer de sitt opphold i sine kanaler og gir deg og din bedrift eksponering. Kontakt oss på post@mittnorge.no

 

Be om å få tilsendt full rapport fra Hovden